mandag 4. juli 2011

Bygutt (rampegutt!) på landet!

Henry er på ferie på landet.  Og han koser seg.  Blid som ei sol dagen lang og full av liv.  Litt for full av liv.  Nå har han og blitt varm i trøya her.  Det har resultert i full masakre av gjerdene! 
For de som ikke kan se det av bildene, det skulle vært et gjerde på tvers for å skille mellom to gårder...  Henry har sikkert dratt ut over 200m med strømtråd og velta 20 påler.  I tillegg fikk han ut hingsten som løp opp og ned veien.  Kan tenke det var sirkus her!
Heldigvis fikk jeg hingsten inn i en annen gård ganske smertefritt.  Men da hadde Henry allerede fått seg non flenger på kroppen.  Ikke alvorlige, så vi sier egentlig bare at han fortjener dem!  Dro av seg en sko gjorde han og.  Makan!  Pøbel!! 
Så da må jeg bruke kvelden på å sette opp gjerder igjen.  I morra må det stå av seg selv så det ser fint ut her når avisa kommer!  Telen skal nemlig lage reportasje herfra om min lille rideleir!  Var noen av foreldrene i forige uke som var så fornøyde at de hadde ringt avisa og sagt at dette måtte de dekke!  Så moro! 
Men det betyr en sein kveld med fiksing her og tidlig opp for at alt skal være shina innen avisa kommer!  Jeg skal ha ridetime med to små jenter klokka 10 og da er avisa her. Travel, travlere, travelst(?)!
Måtte en snartur til Felleskjøpet og da, for å skaffe gjerdestolper nok til å bøte på skadene. 

Jaja, er det ikke moro med hest!!?? :)

Ingen kommentarer: