onsdag 21. juli 2010

Stallen begynner å ta form!













Det er nok noen år siden sist pappa hadde en sommerjobb av særlig betydning, men så har han til gjengjeld tatt igjen for mange år nå i sommer! Det er nemlig pappa som er sjefsnekker og byggmester for den nye stallen!












Hele stallen er kjøpt som et byggesett fra Kikut Agri og veggene settes opp som elementer på nesten 4 meter i høyden og 1,20 meter i bredden. Det har vist seg å være litt av en utfordring å håndtere disse store lemmene. Spesielt den dagen det var litt vind! Men fint blir det! Man begynner å få litt romfølelse inne i bygget og står man utenfor ser man virkelig hvor stort bygget blir. Planen nå er å få ferdig veggene og så skal takstolene løftes opp med ei kran, før man til slutt legger på takplatene. Og gjett hvem som skal male det hele til slutt... Det blir nok meg gitt! Får håpe på bra vær i august!
Til venstre har jeg stått med ryggen mot den nye stallen og ser utover det som skal bli den kommende ridebanen. Dessverre er det nok å gjøre på gården i sommer, så ridebane blir det nok ikke før neste sommer. Men det kommer nok! Legg også merke til helt i venstre siden av bildet er det gravd grøft til bekken, slik at det blir litt "parkfølelse"!
På bildet av låven kan man se hvordan det nye bygget kommer opp bak og hvordan det vil se ut fra veien når man kommer kjørende inn til gården!
Ellers har vi fått to nye beboere på gården. Naoens shetlandsponni; Hippi, ville ikke bo der han bodde. Så han kom løpende til oss hver eneste dag. Så etter en uke med å gå Hippi hjem igjen, så ble det bestemt at han kunne bare bli boende hos oss. Det trives Hippi særs godt med og har adoptert hele flokken. Han ser nemlig på seg selv som en naturlig leder av flokken... Dessuten passer det Hippi veldig greit å ha gjerder rundt kameratene sine, så han veit hvor de er. Selv så spaserer han inn og ut av beitet som det selv passer han. Spesielt synes han det er hyggelig å delta i hagen når vi griller! Med seg hadde Hippi sin gode kompis Rosso. Han er en nydelig liten welsh. Og til salgs. Så si ifra om du vil han en ponni! Tror også foravtale kan være mulig!
Helt til sist legger jeg med et bilde til Ida; se som Olivia trives! Hun har adoptert begge ponniene og har nå sin egen lille flokk sammen med dem :)










1 kommentar:

Anonym sa...

Så utrolig typisk bilde av Ullis :-D Det rare uttrykket :-D LOL :-D Hun ser bra ut vennen, savner henne big time!!!! Hilsen Ida