onsdag 14. juli 2010

I går kom stallen!

I går fikk jeg ikke ridd før jobb, for stallen kom!! Og for et lass!! En kjempelastebil inn på tunet og Bjarne Buen måtte stikke hjem og hente større traktor for å hjelpe til med å få lessa av lastebilen!


Inni denna lastebilen lå hele vår fremtidige stall! Det tok tid å få alt av og både pappa og jeg var ekstremt glad for at mr Buen var der og hjalp oss. Hadde aldri gått uten han. Da måtte vi nok i så fall ha åpna alle pakkene og så løfta ut plank manuelt en og en... Det hadde tatt enda mer tid!


Tror det er først nå jeg har forstått hvor stor stallen egentlig blir. Takstolene var enorme! Gulvarealet blir på hele 175 kvadratmeter og skal gi plass til 10 mulige bokser på 3x4 meter! Det blir stallen sin det! Gleder meg sånn til å se hvordan det blir når det er ferdig. Men først har pappa litt å gjøre med å få satt det opp. Han klødde seg litt i huet og lurte litt på hvor han skulle begynne i går... hehe



Hestene derimot virker ikke veldig bekymra. Tror ikke de ofrer høsten en tanke akkurat nå. Baccara og Olivia blei henta hjem på mandag og de var fire damer som var glad for å se hverandre igjen! De fire har hengt sammen siden og nyter late dager i sola. Når jeg kom ut på morran i dag så lå alle hestene, så nær som en, rett ut i gresset. (Har forresten 7 hester på gården nå, altså 3 som ikke er våre :))

Olivia øverst til venstre, Cover til høyre og Bertis og Cortina som koser helt nederst!
Har forresten løpt i dag tidlig! 6,8km.
15. Trene minst en gang i uka, hele perioden (7/156)
Kom sent i gang med treninga, men synes nå at intensiteten i treninga mi i det siste tar igjen for slapp start ;)

Ingen kommentarer: