lørdag 27. mars 2010

Verdens fineste hund!!

I går hadde verdens fineste hund bursdag!! Gamle damen blei hele 14år! Og man må ikke tro at det legger noen som helst hindringer i veien for humøret på den hunden! Hu er like blid som hu alltid har vært, litt stivere, litt dårlig syn og hørsel, men du verden, damen var strålende blid i dag når hu fikk være med på sin fjortende! påskeferie!! Finere hund skal man lete lenge etter. Håper virkelig vi kan få lov til å beholde henne i noen år til, selv om jeg inser at nye fjorten år kanskje ikke er helt realistisk...
Uansett, Ronniponni er verdens beste! En gang i tiden var hun en racer i agility og fortsatt kan Ronja gå slalom mellom beina mine, sitte bamse og rulle rundt. Hu må bare ha den riktige motivasjonen for å gjøre det, dvs er lekker godbit forran nesa!

Akkurat nå finner jeg ingen bilder av Pondus (kjært barn har mange RARE navn...) på denne pcn, men skal leite opp noen nye og gamle og kanskje ta noen når hu kommer hjem igjen fra påskeferie! Finfine hunden min er verdt en stoooor bildekavalkade!

Ingen kommentarer: