søndag 23. mai 2010

Cortina bedekkes!

Veterinær Inge Saunes var innom stallen på fredag for å sjekke Cortina, Olivia og Baccara med ultralyd og bestemme brunstsyklusen deres. Etter å ha sett på superhorny Cortina var beskjeden klar: reis med en gang!! Som sagt, så gjort. Jeg måtte bare jobbe fredagskveld og lørdagsmorra først. Men klokka 16:00 lørdagsettermiddag var hesten på hengern og mamma og jeg på vei til Enebakk!
Etter å ha kjørt gjennom et grusomt vært med høljregn, mindre enn 30 meters sikt, lyn og torden rett over hodet på oss, så kom vi frem. Da var Cortina så mør at Knut Arnesen bare la på en halebandasje og så leide vi damen ut på plassen. Et halvt minutt senere kom hingstebassen Brown Ale, lukta litt på Cortina og tøffa seg litt med noen kjempesteil, og så satt han på ryggen hennes. Cortina var kjempeflink og så tålmodig. Fikk mye skryt av mr Arnesen for god oppførsel fra damen, han lurte tom på om ikke hu hadde gjort detta før. Men det har a ikke hva jeg veit. Flinke damen! Det hele var unnagjort på mindre enn fem minutter og så skreiv vi under på noen papirer, lukka igjen hengeren og dro hjem igjen. Cortina blei igjen på Enebakk, for så skal hu testes mot hingsten igjen på mandag. Om hu da ikke står for han lenger, så blir hu med oss hjem når vi leverer Olivia mandag eller tirsdag.

Først må man hilse:



Så må man tøffe seg litt:
Så får man dame!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så gøy! Nå får vi inderlig håpe at det blir føll på Lofthus neste sommer!!! ;)

Anonym sa...

Det var forresten søstern din som skrev det..

Annicken sa...

Hva om søstera mi klarte å fylle inn navnet sitt i feltet under der hun skriver inn kommentaren? :)

Line sa...

Haha...hørte akkurat en Mazdareklame på radio som minner om deg;
"Tror du at du må flytte på landet om du får flere hester?"

Heia Jondalen, Ås og hestebebiser :)

Liker at dama ikke får noen form for privatliv :P

Annicken sa...

Privatliv? Erru gæern!!?? Her skal ALT dokumenteres for ettertiden! Dette er kjempespennende!! hihihi... Og hester kan man aldri få nok av ;) Det skal mysse av dem i Jondalen innen jeg gir meg!