mandag 18. oktober 2010

Noen ganger er det lov å skryte litt av seg selv!

I dag var jeg på foredrag/workshop/konkurranse arrangert på Samfunnet, av linjeforeningen min i samarbeid med Uka 2010 og revisjonsfirmaet Price Waterhouse Coopers (PwC). 
Dagn blei innleda med et veldig inspirerende foredrag om ledelse av senterlederen på Ski Storsenter, Georg Vestby, før vi blei delt inn i to forskjellige "flokker".  Ingeniørene gikk med representanter for Multiconsult og vi økonomer blei med tre unge konsulenter fra PwC.
Først fortalte de litt om hva deres jobbhverdag bstod av og hvordan man burde tenke som revisjonskonsulent, før vi fikk utdelt et case.  Vi var på forhånd delt inn i grupper og skulle i disse gruppene løse caset på tre timer.  Inkludert i disse tre timene var det en varm lunsj bestående av kylling, ris og salat!  Jeg elsker å gå en studieretning hvor foreninga er aktiv og arbeidsgiverne flinke til å prøve å kjøpe oss! hehe...  De jeg kjenner som studerer skog, biologi eller husdyrfag her på Ås får lixom ikke helt den samme oppvartningen eller tilbudene på interessante foredrag og workshops som vi får på økonomi! :)  I hvertfall, gruppa mi gjorde det så bra at vi vant!  Og premien var hver vår Ipod Shuffle!  Moro moro!  I tillegg så blei vi heftig anbefalt å søke PwCs masteroppgavestipend i forbindelse med oppgaven neste år.  Det var i hvertfall noe å tenke på!
Så nå er jeg bare spent på fargen på ipoden.  Får den nemlig ikke før på onsdag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

(Y)

Line sa...

Fysj, gi optimum skryt for noe UKA arrangerer da gitt! :P
Men bra jobba - gratulerer!

Annicken sa...

Står under UKA jah, men hadde nok ikke vært deltagere uten samarbeid med Optimum ;) hehe