onsdag 25. mai 2011

Oppskriften på å gjøre pappa glad

  1. Alliere seg med mor, slik at man får tak på et bankkort og invitert spesielt utvalgte gjester
  2. Printe ut en haug med oppskrifter, lage handleliste og så dra på handletur med tidligere nevnte bankkort
  3. Bruke en hel ettermiddag på å lage mat
Resultatet, når huset er fullt av gjester (alle inviterte sa ja til å komme!), all maten er spist opp og pappa beundrer gavene han fikk (sprudlevann i flaskevis, en leketraktor og en spade...) er en veldig fornøyd, mett og glad pappa.  Akkurat sånn han skal være når klokka tipper 24:00 og det teknisk sett ikke er bursdagen hans lenger.  Gratulerer med dagen nok en gang pappa!

Resultatet av matlagingen er her:



 Supersalte, kalde kokte poteter.  Min favoritt!! Superdigg!!
 Prøvde noe nytt på tapasbordet; grønn bønnesalat med sitrondressing.  Veldig vellykka!
 Tomatpai.  Et alternativ til tomatsalat.
 Kjøttboller med chorizo og fetaost.  Veldig gode, men jeg sliter litt med å få dem til å holde sammen som kjøttboller under og etter steking.  Blir litt kjøttbollepulver...  Men smaker godt!
Små cocktailspyd med gaudaost, fancy pølse og tomat på toppen.
Og så lakseruller, røka laks i skiver, som rulles inn i vestlandslefser sammen med snøfrisk.  Et stykke laks ved siden av og sammen med hardkokte egg.

Ingen kommentarer: